Home Wie is Angelique Expertises Werkwijze Links Contact

Wie is Angelique Kees

Gestart als groepsleerkracht voor een klas met kinderen die komen om te leren. Aan mij die verantwoordelijke taak om daar iets goeds van te maken. Een genot en daarnaast ook die verantwoordelijkheid en diversiteit. Het heeft me altijd bezig gehouden om vanuit mijn positieve, ambitieuze en kritische houding de school en het onderwijs te zien als kansrijke organisatie waar ruimte ligt voor verbetering. Zo heb ik de kansen aangegrepen om taken te vervullen als managementlid, bouwcoordinator, co-teacher, (motorisch)remedial teacher en intern begeleider. Dit allemaal binnen een sterk groeiende school.

Vanuit de school heb ik de stap gemaakt om als methodevoorlichter aan de slag te gaan bij een onderwijsadviesdienst.  Samen op zoek naar programma’s en deze implementeren, passend bij die specifieke school, dat is waar ik voor sta. Maatwerk!  Dit alles door goede samenwerking en inscholing met de grote educatieve uitgeverijen.

Vervolgens doorgegroeid als trainer/adviseur waarbij vooral taal-en leesonderwijs, motorische ontwikkeling  en methode-implementaties mijn expertises zijn.

Chapieter Webdesign